Mikor és hogyan leszünk Istenemberek?

(Hármunk közös esti meditációja a személyes telepatikus kommunikációval)

2021.11.01.

 

St. Germain

Az nyilván nem lehet kérdés, hogy Istenemberek legyetek. Ez semmilyen szempontból nem könnyű értelmezés, sőt még az ide jutás sem könnyen érthető meg. Az Istenember már nem ember – az ember földi felfogása alapján. Az Istenember nem Isten – szintén a földi felfogás szerint. Noha az égi szemlélet szerint viszont Isten.

Az a kérdés tehát, hogy az életetek alapján hogyan definiálható Isten. Ezzel az a baj, hogy amit éltek, annak alapján az Isten érthetetlen. Az Isten nemcsak nagyon magas dimenzió szerint érthető meg, mert Isten minden dimenzió feletti! Ha ez így van, akkor legalább fel kellene látni a dimenziók fölé. De erre nem alkalmasak az emberek. Ebből következik, hogy nem tudhatjátok, hogy ki az Istenember! A harmadik dimenziós istentelen ember ezért kénytelen szellemileg odáig felemelkedni, hogy lássa az Istent!

Beszélni mindenki tud Istenről, de az Isten minden vallás bibliája alapján sem ismerhető meg! Akkor most mi a teendő?

 

Mani

A földi ember sem régen, sem ma nem akar Isten lenni, mert nem képes, nem alkalmas még belül sem isteni életre! A legegyszerűbb döntéseket sem hozzátok meg gyakran. Ha azt mondjuk, hogy sem az ima, sem a meditáció nem jó Isten megismerésére, akkor nyilván meghökkentek. Nos, mi legyen akkor a megoldás? Könnyítene, ha a földi ember voltotokat le tudnátok tenni, de ezt az elmúlt hetekben sem kíséreltétek meg. Mi akkor a lehetőségetek? Ezért megismételjük, hogy először is ma estétől mindent félretéve engedjétek el az önképeteket és a világképeteket. Ha tökéletes csendben lesztek egy-két napot, akkor elviszünk Benneteket látogatóba Istenhez! De ez csak úgy történhet meg, ha mindent elengedtetek, ha nem gondolkodtok, ha nem beszéltek és végképpen nem hiszitek, hogy Istent ismeritek. A Földön ma Isten istensége, avagy az Istenség Istene szinte megérthetetlen. Mert nyilván nem emberi lény, de nem is kozmikus, s nem mindenek felett felfoghatatlan és elérhetetlen „valaki”. Érthető ez?

 

Zarathustra

Drága Istentelen Istentársak! Isten azonos azzal, amikor Ti Istenek vagytok. Csakhogy soha nem voltatok képesek Istennek lenni. Az omniverzumnak hívott Istenmindenségben nagyon sok Isten volt és van, de közel sem egyformák. A Tejút galaxisban és ennek Orionnak hívott karjában több olyan Isten „nincsvanlesz”, aki az Istenek legmagasabb rangú képviselője! Ki is az Isten tehát? Ha Ti is vagytok, akkor az Isten is ember, csak magas dimenziójú ember. A magas dimenzió azt jelenti, hogy mindig – földi szóval – Abszolútum. Ez több mint a tökéletesség, de mindig képes lehajolni Hozzátok, a tökéletlen emberhez. Az zseniális tanítás, hogy az Isten: Szerelem, csak azt kellene tudni, hogy mi a Szerelem! Ez a legnagyobb titok! A Szerelem először is egyenlő Istennel, mert az Isten legistenibb lényege, létezése, kiáradása. Ez így van, de még mindig nem tudjuk, hogy mi a Szerelem… Most azt mondhatjuk, hogy az Isten jelképes szíve, a Mindenség lelke; az, amiért Isten és Ember egyaránt van. Ebből következik, hogy Isten nem egy sajátos egyedi Abszolútum, hanem azért Abszolút, mert Páros Lény Szerelmével, ami azonos az omniverzummal. Amikor a Földön éled a gyönyörű, mámoros Szerelmet, akkor Te is azonos vagy nemcsak Szerelmeddel, hanem az Omniverzummal is. Aki nem adja át magát ezer százalékig a Szerelmének, ha nem él ezer százalékig a Szerelméért, akkor az nem szerelmes. Az Isten tehát Szerelem, avagy ahogy a magyarok tartják: Szer-Elem! A Szer több, mint Isten, mert Elem is, ami több, mint az omniverzum: a kettő házassága. A Szer-Elem tehát Isten feletti összeolvadás Isten és Istenverzum között.

 

stenanya

Drága Gyermekeim, ha a Szer-Elem szerelemházasság Isten és Istenvilága között, akkor ez úgy érthető meg, ha Isten helyett Istennőt mondunk, s Istenverzum helyett Istennő Mindenséget! Mi a különbség? Az, hogy az Istennő Szerelme a Lelki Szeretkezés és végül a testi szeretkezés végén az Istennő isteni lényében a megfoganó Istengyermek az, aki az Istenverzum! Értsétek meg! Istennő nélkül az Isten nem teremtheti a világot! A teremtés azonos a szerelmi fogantatás eredményével. De ez nem a földi szeretkezés! Ahogy az Ikerláng Szerelem sem testi szeretkezés. Az Ikerláng Szerelemben is Isten/Istenföld születik. Ezt a Földön még senki nem mondta ki! Tehát megismétlem: Isten azonos az Istennővel teljesen eggyé vált Istenszerelemmel. Az embereknek tehát az a lehetősége, hogy olyan Istenemberek legyetek, mint az Isten-Istennő Szerelme.

 

Jézus

Amit eddig elmondtunk, drága Testvérek, az mondatonként jól érthető, de az Istenmindenségben ez az Isten-nász istenibb, mint ahogy ezt az emberek testi szeretkezésként felfognátok. Ráadásul a Szerelemben a nász mindkét tagja szinte egyformán Istennő és Istenférfi. Az Ikerlángok lassan megélik, hogy egymásban élnek és egyszerre nők és férfiak. Az ember valódi lénye a nő és férfi isteni eggyé válása. Ez a pár soha nem lehet két nő és két férfi. Rátok olyan sors vár, hogy ezt az isteni Szerelem Mindenséget (vagy ennél többet) megélitek. Ettől kezdve lesztek Emberek is. Szóval a Föld úgy lesz Istenföld a születő Istenkorban, hogy az emberek minél nagyobb arányban felemelkedjenek az Istenszerelem abszolút csúcsára. (Közvetítette: V. Cs.)

 

Mikor és hogyan leszünk Istenemberek?